10 saat önce Asayiş

Balıkesir’de Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda silahlı terör örgütüne üye olma suçundan bir kişi ile sosyal medyadan terör propagandası yapan 5 şüpheli yakalandı.

11 saat önce Gündem

21. Dönem DSP Denizli Milletvekili ve eski Devlet Bakanı Prof. Dr. Mehmet Kocabatmaz, hayatını kaybetti. Kocabatmaz’ın cenazesi, TBMM’nde yapılacak törenin ardından memleketi Denizli’de defnedilecek.

11 saat önce Asayiş

Münevver Karabulut’u canice katleden ve cezaevindeyken intihar eden Cem Garipoğlu’nun cezaevinde intihar etmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı.

12 saat önce Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Enflasyonu tek haneye düşürmeyi programımızın temel hedefi olarak belirledik. Çünkü fiyat istikrarı olmadan gelir dağılımında adalet ve kalıcı refah artışı mümkün değildir” dedi.

13 saat önce Asayiş

Bursa İnegöl OSB’de faaliyet gösteren geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Yangın yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

13 saat önce Asayiş

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda DEAŞ Silahlı Terör Örgütü içerisinde faaliyet yürüttükleri tespit edilen yabancı uyruklu 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

13 saat önce Asayiş

Manisa’da haklarında yakalama emri düzenlenen FETÖ’nün firari 2 kadın üyesi yapılan çalışmalar sonucu yakalanarak cezaevine gönderildi.

14 saat önce Asayiş

Zonguldak’ta ruhsatsız olarak işletildiği tespit edilen beş maden ocağı ekiplerce kapatılarak kullanılamaz hale getirildi.

14 saat önce Asayiş

Zonguldak’ta 171 gün önce askeri mendireğe çarptıktan sonra batan Kafkametler’in enkazını çıkartılması çalışmalarında kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor.

14 saat önce Dünya

İsrail’in dün Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah Sınır Kapısı’nın Filistin tarafını ele geçirerek geçişleri kapatması, tedavi görmek için Mısır’a gitmeyi bekleyen binlerce Filistinli hastanın hayatını tehdit ediyor.

Reklam Bloğu