Unifil Haberleri

unifil haberleri ve güncel unifil gelişmeleri, unifil ile ilgili tüm video, unifil fotoğrafları ve unifil haberleri Rasat Haber sitemizde


Dünya

Lübnan’daki Birleşmiş Milletler Geçici Görev Gücü, İsrail ordusuna ait bir tankın UNIFIL’e ait gözetleme kulesine ateş açtığını bildirdi.

Dünya

UNIFIL'e katkıda bulunan 16 Avrupa ülkesi, İsrail'in düzenlediği saldırıların önüne geçebilmek adına maksimum siyasi ve diplomatik baskı uygulamaya karar verdi.

Dünya

İtalya, Fransa, Almanya ve İngiltere Dışişleri Bakanları ortak bir açıklama yaparak, İsrail'in Lübnan’daki BM Geçici Görev Gücü’ne düzenlediği saldırıları kınadı.

Dünya

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail ordusunun UNIFIL personeline kasıtlı olarak saldırmadığını iddia etti.

Dünya

İsrail ordusuna ait tanklar, Lübnan’da bulunan BM Geçici Görev Gücü üssüne güç kullanarak girdi.

Dünya

Birleşmiş Milletler Lübnan Geçici Görev Gücü, İsrail'in düzenlediği son saldırıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Dünya

İsrail Savunma Kuvvetleri, dünyadan tepki çeken Birleşmiş Milletler Lübnan Geçici Görev Gücü’ne düzenlenen saldırıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Dünya

Fransa, İsrail’in UNIFIL'e düzenlediği yeni saldırılar sonrasında İsrail’in Paris Büyükelçisi Joshua Zarka’yı Dışişleri Bakanlığına çağırdı.

Dünya

Barış Operasyonlarından Sorumlu BM Genel Sekreteri Yardımcısı Jean-Pierre Lacroix, İsrail'in Lübnan’daki BM Barış Gücü askerlerine düzenlediği saldırıyla ilgili konuştu.

Dünya

Kanada Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Lübnan'daki UNIFIL'e ateş açmasını kabul edilemez olarak niteledi.

Gündem

Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in Lübnan’da konuşlu Birleşmiş Milletler Geçici Görev Gücü’ne düzenlediği saldırıyı kınadı.

Dünya

İtalya Savunma Bakanı Guido Crosetto, İsrail’in UNIFIL'e ateş açmasıyla ilgili sert ve dikkat çekici bir açıklama yaptı.