Narin güran Haberleri

narin güran haberleri ve güncel narin güran gelişmeleri, narin güran ile ilgili tüm video, narin güran fotoğrafları ve narin güran haberleri Rasat Haber sitemizde


Yaşam

Diyarbakır'da trajik bir şekilde öldürülen minik Narin'in ismi Sivas'ta açılan bir parka verildi.

Asayiş

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan minik Narin davasında, gözaltına alınan yenge H.G. de tutuklandı.

Gündem

Diyarbakır'da 8 Eylül'de cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın mezarı mermerle yapıldı.

Asayiş

Diyarbakır'da acımasızca öldürülen minik Narin cinayeti kapsamında gözaltına alınan yenge H.G'de adliyeye sevk edildi.

Gündem

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, hem Narin Güran hem de Sıla bebek davalarına müdahil olacaklarını açıkladı.

Yaşam

Turgutlu'da Nevzat Temel isimli vatandaş, Narin cinayetine cesedi taşıdığı iddia edilen Nevzat B. ile aynı ismi taşımamak için ismini değiştirdi.

Gündem

Minik Narin'i arama kurtarma çalışmalarının maksatlı suni ihbarlarla saptırılması sulh ceza hakimliğinin tutuklama kararında yer aldı.

Gündem

ERÜ İletişim Fakültesi Öğretim üyesi Kösedağ, Narin Güran cinayetinde medyanın sınıfta kaldığını söyledi.

Asayiş

Diyarbakır’da Narin cinayeti kapsamında tutuklanan amca Salim Güran, yeniden ifadesi alınmak üzere adliyeye sevk edildi.

Asayiş

Minik Narin cinayetiyle ilgili soruşturma kapsamına delilleri yok etmek suçundan tutuklanan amca Fuat Güran'ın eşi de gözaltına alındı.

Yaşam

Düzce'de yaşayan kız babaları, Diyarbakır'da öldürülen ve tüm ülkeyi üzen Narin için lokma dağıttı.

Asayiş

Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın annesi Yüksel Güran'ın tutuklanmasının ardından eski ifadeleri yeniden gündeme geldi.