Kocaeli Haberleri

Kocaeli haberleri ve güncel Kocaeli gelişmeleri, Kocaeli ile ilgili tüm video, Kocaeli fotoğrafları ve Kocaeli haberleri Rasat Haber sitemizde


Asayiş

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde ehliyetsiz sürücü polisten kaçmaya çalışırken şehri birbirine kattı, araçtaki iki kişi yakalandı, bir kişi kaçtı.

Asayiş

Karamürsel'de eşinin dayısı tarafından otobüste 40 kez bıçaklanarak öldürülen Enes Yiğit Toraman defnedildi, zanlı ise tutuklandı.

Asayiş

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde bir halk otobüsünde, Enes Yiğit Toraman'ı bıçakla saldırıp öldüren kimliği belirsiz kişi arka kapıdan kaçtı.

Asayiş

Kocaeli'nde pazar alışverişine gideceğini söyleyerek evden çıkan ve yarı çıplak halde cesedi bulunan Sarah'ın öldürülmesiyle ilgili sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası...

Yaşam

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşayan omurilik felci hastası Umut Erim Kaya'ya polis abilerinin yaptığı sürpriz duygulandırdı.

Asayiş

Derince'de kısa bir süre önce eşinden ayrılan 32 yaşındaki Enes Ergin, kendi evinde intihar etti.

Asayiş

İzmit'te geçen yıl ablasını darp ettiği gerekçesiyle eniştesini öldüren şahsa 12 yıl hapis cezası verildi.

Asayiş

Kocaeli'de hiç tanımadığı birini sokakta defalarca kez bıçaklayarak öldüren sanık, kendisini oyunda sandığını söyledi.

Asayiş

Kocaeli'de içinde 5 kişinin olduğu araç seyir halindeyken bir anda alev topuna döndü. Araçtan can havliyle çıkan kişiler yara almadan...

Asayiş

İzmit'te abisiyle birlikte yaşayan İsmet Ünal, evinde ölü halde bulundu. Abisi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'de yaptığı konuşmada Gazze ve Hamas'ın direnişiyle ilgili de konuştu.

Asayiş

Kocaeli'nin birçok ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle sel meydana gelirken, sürücüler çok zor anlar yaşadı.