Jose mourinho Haberleri

jose mourinho haberleri ve güncel jose mourinho gelişmeleri, jose mourinho ile ilgili tüm video, jose mourinho fotoğrafları ve jose mourinho haberleri Rasat Haber sitemizde


Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, 20 yıl önceki hislerinin ve hırsının hala aynı olduğunu söyledi.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, kazandıkları Antalyaspor maçı sonrasında oyuncularını eleştirdi.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, çalıştırdığı her kulüpte oluşan etkiyi eylül ayında yapamayacaklarını söyledi.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Avrupa Ligi'ndeki ilk maça derbi maçına göre 5 değişiklikle çıktı.

Spor

Süper Lig'in 6. haftasında kendi evinde Galatasaray'ı konuk eden Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçına göre 2 değişiklik yaşandı.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Ferdi Kadıoğlu'nun takımda kalması için her şeyi yaptıklarını ancak Ferdi'nin istemediğini söyledi.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanşında karşılaşacakları Lille maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Spor

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına kısa süre kala, mücadele edecek 19 takımın sadece 5'inin hoca değişikliği yapması dikkat çekti.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Lille maçının zor olacağını ancak Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Lugano maçı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Lugano ile karşılaşacağı maç öncesinde Jose Mourinnho açıklamalarda bulundu.

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Türkiye-Portekiz maçını izledi.