Israel katz Haberleri

israel katz haberleri ve güncel israel katz gelişmeleri, israel katz ile ilgili tüm video, israel katz fotoğrafları ve israel katz haberleri Rasat Haber sitemizde


Gündem

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın Türkiye'yi hedef alan paylaşımıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Gündem

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın sosyal medya platformunda yaptığı bir paylaşım üzerine yazılı açıklama yaptı.

Gündem

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın paylaşımına tepki gösterdi.

Gündem

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında yaptığı paylaşıma tepki gösterdi.

Gündem

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında yaptığı paylaşım sonrasında sert ifadeler kullandı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan paylaşımı sonrasında İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz’a tepki gösterdi.

Dünya

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Hizbullah arasında artan gerilim sonrasında topyekün bir savaşla ilgilenmediklerini söyledi.

Dünya

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrasında Türkiye'nin NATO'dan çıkarılmasını istedi.

Siyaset

AK Parti ve CHP Grup başkanvekilleri, TBMM’de bir açıklama yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan Israel Katz’ı kınadı.