Iran Haberleri

iran haberleri ve güncel iran gelişmeleri, iran ile ilgili tüm video, iran fotoğrafları ve iran haberleri Rasat Haber sitemizde


Dünya

MI6 Başkanı Richard Moore, İran'ın İsrail'e İsmail Haniye'nin öldürülmesiyle ilgili bir misilleme yapabileceğini söyledi.

Dünya

İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı İbrahim Azizi, Zengezur koridorunu sert ifadelerle eleştirdi ve karşı olduklarını söyledi.

Dünya

İran’ın eski Cumhurbaşkanı Reisi’nin öldüğü helikopter kazasıyla ilgili nihai rapor yayınlandı ve kazanın sebebi karmaşık iklim şartları olarak gösterildi.

Dünya

İran destekli Husiler, Hizbullah’ın saldırısının desteklendiği belirten bir açıklama yaparak, İsrail'e saldırı mesajı verdi.

Dünya

İran’ın yeni Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile telefon görüşmesi yaptı.

Dünya

İran tarafından desteklenen Husiler, Kızıldeniz’de Yunanistan bandıralı bir petrol tankerini vurdu.

Dünya

Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’ın sunduğu hükümet meclisten güvenoyu almayı başarırken, İran meclisi, 2001 yılından bu yana ilk kez tüm bakanlara güvenoyu verdi.

Dünya

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, İran’ın İsrail’e yakın bir zamanda saldıracağını iddia etti.

Dünya

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, İran'ın İsrail'e bu hafta saldırabileceğini iddia etti.

Dünya

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan’ın Stratejik İşlerden Sorumlu Yardımcısı olan eski Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Dünya

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, İran Dışişleri Bakan Vekili Ali Bakıri ile bir telefon görüşmesi yaptı.

Dünya

İran destekli Husiler, Kızıldeniz’de 1 konteyner gemisi ile 2 ABD savaş gemisini hedef aldıklarını açıkladı.