Elazığ Haberleri

Elazığ haberleri ve güncel Elazığ gelişmeleri, Elazığ ile ilgili tüm video, Elazığ fotoğrafları ve Elazığ haberleri Rasat Haber sitemizde


Asayiş

Elazığ'ın Örençay köyünde çıkan yangın nedeniyle 400 tonluk saman küle döndü.

Asayiş

Elazığ'ın Keban ilçesinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüyerek ilerlerken, ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Gündem

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Elazığ'da düzenlenen açılış töreninde konuştu.

Asayiş

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun müdahalesi sonucunda evlere sıçramadan kontrol altına alındı.

Orman Bölge Müdürü Mustafa Arpacı, son iki yılda yangınların 11 kat arttığını ve yangınların yüzde 97'sinin insan kaynaklı olduğunu söyledi.

Asayiş

Elazığ'da Eti Krom işçilerinin başlattığı iş bırakma eylemi 15 gündür devam ederken, işçiler haklarını alana kadar eyleme devam edeceklerini söyledi.

Yaşam

Elazığ'ın Baskil ilçesinin Aşağı Kuluşağı köyünde tarlada bulunan bir vatandaş, dev etçil çekirgeyi cep telefonu ile görüntüledi.

Asayiş

Elazığ'da akşam sözü olan Tuğçe A., kendisini istemeye gelecekleri günde gittiği kuaförde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Asayiş

Elazığ'ın Maden ilçesine bağlı iki köy arasındaki ormanlık alanda çıkan yangına ekipler yaklaşık 4 saattir müdahale ediyor.

Yaşam

Nesli tükenme tehlikesi altında olduğu için kırmızı listede korunan oklu kirpi, Baskil'in Gemisi köyünde görüntülendi.

Asayiş

Elazığ'da yaklaşık 7 ay önce yolun karşısına geçmek isterken bir aracın çarptığı Hazal Demir, 7 ay süren yoğun bakımdaki savaşını...