Eintracht frankfurt Haberleri

eintracht frankfurt haberleri ve güncel eintracht frankfurt gelişmeleri, eintracht frankfurt ile ilgili tüm video, eintracht frankfurt fotoğrafları ve eintracht frankfurt haberleri Rasat Haber sitemizde


Spor

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Eintracht Frankfurt mağlubiyeti sonrasında taraftara seslendi

Spor

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Eintracht Frankfurt mağlubiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

Spor

Eintracht Frankfurt Teknik Direktörü Dino Toppmöller, Beşiktaş galibiyeti sonrasında yaptığı açıklamada oyunun iki tarafında da doğru işler yaptıklarını söyledi.

Spor

Avrupa Ligi 2. haftasında oynanan Eintracht Frankfurt karşısında penaltı vuruşunu gole çeviremeyen Ciro Immobile, kariyerinde Avrupa kupalarında ilk kez penaltı...

Spor

Avrupa Ligi 2. haftasında kendi evinde Eintracht Frankfurt'u ağırlayan Beşiktaş, 3-1 mağlup oldu.

Spor

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Glasgow Rangers ile final kaybettiği Eintracht Frankfurt'u Beşiktaş ile de yenemedi.

Spor

Avrupa Ligi ikinci haftasında Eintracht Frankfurt'a kendi evinde 3-1 mağlup olan Beşiktaş, Avrupa'daki 105. mağlubiyetini yaşadı.

Spor

Beşiktaş’ın Alman futbolcusu Felix Uduokhai, Avrupa Ligi 2. haftasında karşılaşacakları Eintracht Frankfurt maçı öncesinde konuştu.

Spor

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Eintracht Frankfurt maçında 3 puan için mücadele edeceklerini söyledi.